Onze kamers

Op zoek naar een comfortabel verblijf in Kirchberg in Tirol? Haus Sonnheim biedt vijf smaakvol ingerichte kamers met balkon, waar u kunt genieten van het adembenemende uitzicht op de omringende natuur.

  • Slaapkamer Haus Sonnheim in Tirol
  • Ontbijtkamer Haus Sonnheim in Tirol
  • Kamer Haus Sonnheim
  • Kamer Haus Sonnheim

Vier Tweepersoonskamers:

Elke smaakvol ingerichte tweepersoonskamer biedt comfort en gemak om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ervaar een goede nachtrust op het comfortabele bed en verfris uzelf in de eigen badkamer met douche en toilet. Blijf verbonden met gratis Wi-Fi. De tweepersoonskamer biedt een warme en gezellige sfeer, ideaal voor stellen die een romantisch uitje in de bergen willen beleven.

De Familiekamer:

Voor gezinnen bieden we een speciale “familiekamer” waarbij een kinderkamer is aangesloten op de tweepersoonskamer. Deze ruimte biedt gezinnen de mogelijkheid om samen te verblijven en tegelijkertijd hun eigen ruimte en privacy te behouden.

De Eenpersoonskamer:

Geniet van een gezellige en ontspannen plek tijdens uw reis naar Kirchberg in Tirol. Onze eenpersoonskamer met balkon biedt een adembenemend uitzicht op de omringende natuur en is de ideale keuze voor individuele reizigers.

Bij Haus Sonnheim streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze kamers creƫren een knusse en rustige sfeer, perfect voor stellen die een romantisch uitje in de bergen zoeken en gezinnen die quality time samen willen doorbrengen.